EXISTĂ SPERANŢĂ... CEVA CARE VINE, CEVA FANTASTIC ŞI UIMITOR

EXISTĂ SPERANŢĂ... EXISTĂ CEVA CARE VINE, CEVA FANTASTIC ŞI UIMITOR,

Există atât de multă durere, atât de multă durere. Datorită marilor probleme economice și sociale din prezent, oamenii cred că sunt deconectați și nu mai văd un viitor posibil, în condiţiile în care mediul se prăbușește, totul se schimbă, resursele naturale dispar şi tot mai mulți oameni sunt pe străzi în întreaga lume. Toate aceste lucruri pot fi evitate dacă descoperim următoarea etapă a evoluţiei umanității.

În urmă cu aproape o sută de ani, umanitatea a făcut un mare pas, atunci când a descoperit câmpurile magnetice și câmpurile electrice și a construit o întreagă civilizație bazată pe câmpurile electromagnetice.

Următorul pas acum este să aflăm ce este gravitația la nivel fundamental și să învățăm să o controlăm. Și ajungem acolo. Suntem foarte aproape. Putem acționa asupra câmpurilor electromagnetice ale vacuumului. Eu însumi am văzut instrumente, mașini care funcționează complet cu energia vacuumului și creează multă energie. Fiecare casă poate avea aceste lucruri. Astfel de instrumente apar în acest moment peste tot, în laboratoarele şi în garajele inventatorilor din întreaga lume.

EXISTĂ SPERANŢĂ, CEVA CARE VINE, CEVA FANTASTIC ŞI UIMITOR, CEVA CARE VA SCHIMBA TOT CEEA CE FACEM ŞI FELUL ÎN CARE ACŢIONĂM.

Trăim ceva fantastic. Este înfricoșător, ne întoarce cu susul în jos, dar în același timp ne ajută să evoluăm și ne oferă oportunitatea incredibilă de a începe acum cu o fizică nouă şi cu noi tehnologii, care ne vor conduce la conștientizarea fundamentală a faptului că universul este abundent în energie și că nu trebuie să luptăm pentru a supraviețui.

Nassim Haramein