CÂND DEZVĂLUIREA SERVEŞTE SECRETIZAREA

CÂND DEZVĂLUIREA SERVEŞTE SECRETIZAREA,

de Steven M. Greer M.D. / Copyright 1999

Încetarea secretizării create în jurul subiectului OZN-uri / Extratereştri este un obiectiv lăudabil. S-a întârziat deja foarte mult. Ar transforma lumea în moduri simple și profunde.

Este totuşi un drum plin de pericole.

Cei care de aproape 60 de ani derulează sub acoperire proiecte şi programe legate de OZN-uri nu sunt interesaţi de o dezvăluire care să le răstoarne căruţa cu mere şi să le strice planurile. Vor ca dezvăluirea să le transforme căruţa cu mere într-un tren de marfă. Și potențial au puterea și conexiunile pentru a-şi realiza planurile.

În legătură cu desecretizarea subiectului OZN există mai multe scenarii și nu toate servesc interesul superior al umanității. În altă parte, în noua mea carte "Contactul extraterestru: dovezile și implicațiile", am scris despre tipul de dezvăluire de care lumea are nevoie. Una cinstită. Una deschisă. Una care înlocuiește secretul cu democrația. O dezvăluire pașnică, științifică și plină de speranță.

Mai există dezvăluirea aşa cum puterile doresc să o vadă: dezvăluirea manipulată. Calculată în aşa fel încât să conducă la consolidarea puterii și la generarea fricii. Configurată astfel încât haosul și adâncirea dependenţei de Big Brother să fie inculcate cu atenție în masele de oameni.

Am văzut planurile lor și nu este o imagine frumoasă.

Ceea ce scriu este un avertisment. Un avertisment că lupii în haine de oaie sunt în realitate foarte vicleni. Și au resurse aproape nelimitate. Majoritatea celor care lucrează cu ei nici măcar nu știu că sunt lupi. Într-adevăr, este probabil ca mulți dintre aceşti lupi să fi fost convinși că sunt oi.

Problema OZN nu este atât un mister, cât o problemă ţinută în întuneric şi mistificată în mod deliberat. Confuzia și lipsa de claritate servesc unui obiectiv secret mai mare, acela de a ține problema OZN departe de radarul societății, în timp ce puterea și planurile secrete sunt consolidate în liniște. Și singurul lucru mai periculos decât acest secret, pentru societate, este o dezvăluire planificată, inventată şi condusă de păstrătorii secretelor.

Astfel de planuri se fac de ani de zile, pentru a fi desfășurate la momentul potrivit. Într-o perioadă de mare așteptare. De confuzie socială. Poate de nebunie milenară?

M-am întâlnit personal cu o serie de oameni care sunt foarte implicați în astfel de planuri. Nu speculez aici. Fiți conștienți. Dezvăluirea realității OZN-urilor este planificată foarte atent. Va urma o schemă de rostogolire asiduă a subiectului exact în modul în care trebuie, adică singurul mod care va revărsa în continuare glorie și putere asupra păstrătorilor de secrete. Va fi o dezvăluire falsă, una născută din vechile urâciuni ale existenței umane: egoismul și lăcomia. Pofta de putere. Pofta de control. Lăcomia pentru dominație.

Trebuie să fim maturi și informați în privinţa acestor probleme. Dacă un astfel de plan va fi derulat, numai un public vigilent și informat va putea vedea printr-o astfel de înșelăciune și o va putea corecta. Fiecare cetățean trebuie să știe că marele bine poate veni din cunoaşterea adevărului. Dar, cetățeanul matur trebuie să recunoască, totodată, că "adevărul” poate fi rostogolit și iar rostogolit, până când obiectivele celor care râvnesc la puterea ascunsă şi la cea evidentă sunt îndeplinite.

Luați în considerare o dezvăluire care are următorul scenariu. Un scenariu în care existenţa OZN-urilor și a Extratereştrilor este recunoscută într-un mod științific și este plină de speranță. Secretizarea excesivă, lipsită de supravegherea puterii executive și a congresului s-a terminat. Omenirea începe să aibă contact deschis cu alte civilizații, având ca scop întâlnirile pașnice. Se răspândesc tehnologiile care în prezent sunt suprimate şi poluarea este oprită. Se stabileşte ferm o economie a abundenței și a justiției sociale. Distrugerea globală a mediului și sărăcia mondială devin o vagă amintire. Dispozitivele bazate pe energia punctului zero transformă lumea. Dispozitivele electro-gravitaţionale permit deplasarea deasupra solului, iar prețioasele pământuri agricole fertile din lume nu se mai acoperă cu pavaje. Aşa cum un Extraterestru i-a spus odată colonelului Philip Corso: "Este o lume nouă, dacă poți să o iei...”. Este dezvăluirea pentru care noi lucrăm.

Dezvăluirea de mai sus s-ar fi putut întâmpla încă din 1950. Nu au făcut-o. De ce? Pentru că o astfel de dezvăluire ar duce la transformarea totală a statu-quoului. Sistemele energetice centralizate ar părea deodată învechite. Petrolul ar fi util numai pentru obţinerea lubrifianților și a produselor sintetice. Ordinea geo-politică de astăzi ar fi uitată. Fiecare țară și fiecare popor de pe Pământ ar ajunge la un asemenea nivel de progres și de dezvoltare încât toate națiunile ar avea un loc la masa globală. Puterea ar trebui împărţită. Recunoaşterea pașnică a existenţei vieții în univers ar face Pământul să pară o foarte mică ţară de origine, ceea ce şi este. Colosalul trilion de dolari din sectorul militar-industrial global ar trebui pus sub control. Și o spiritualitate universală ar putea să apară...

Dar, amintiți-vă că există interesele extrem de puternice ale celor care se tem de un astfel de scenariu. Pentru aceştia ar fi sfârșitul lumii așa cum o ştiu ei. Sfârșitul puterii centralizate, de elită. Sfârșitul ordinii geo-politice controlate prin care aproape 90% dintre oamenii de pe Pământ sunt ţinuţi astăzi la doar un pas de epoca de piatră. Și nu doresc să împartă puterea pe care o dețin.

Permiteți-mi acum să vă descriu "dezvăluirea” care i-ar face fericiți pe cei care aplică programele de control sub acoperire. Este o "dezvăluire” falsă sau inventată, care are un singur scop clar: consolidarea în continuare a puterii și paradigmei lor. Are legătură cu frica, nu cu dragostea; cu războiul, nu cu pacea; cu diviziunea și conflictul, nu cu unirea. Este paradigma dominantă, care se strecoară încet. O dezvăluire atent orchestrată a "faptelor” legate de subiectul OZN-uri / Extratereştri ar putea asigura puterea lor. Este dezvăluirea care generează teamă. Dezvăluirea de care trebuie să ne ferim. Dezvăluirea care are loc deja.

Întâlnirile mele din ultimii 9 ani cu agenți sub acoperire, care au lucrat în programe legate de OZN-uri, m-au adus în apropierea câtorva personaje ieşite parcă dintr-un roman de spionaj. Indiferent dacă a fost vorba de industria privată de înaltă tehnologie, de Pentagon sau de întâlniri la miezul nopții într-un conac privat, o temă a ieşit mereu la suprafaţă. O temă, deși ascunsă în prezent, de o putere imensă. Ea transcende guvernul şi ceea ce ştim despre acesta (guvernul, "Noi, poporul...”, este irelevant în acest moment, din acest punct de vedere). Este o temă cu două componente principale: eventuala militarizare în secret a subiectului despre Extratereştri și forţa religioasă secretă, ciudată, cel puţin bizară.

Aici găsim într-adevăr niște tovarăși foarte ciudați. Negustori de război și militariști, în tovărăşie cu industriași, care împărtășesc o anumită tendinţă escatologică bizară: o viziune întunecată asupra viitorului în care apare un Armageddon extraterestru - sau cel puțin amenințarea cu un astfel de eveniment. O astfel de temă susține cauze religioase retrograde și fanatice, precum și planuri militar-industriale adânc ascunse de extindere a cursei înarmărilor în spațiu.

De altfel, marii actori din așa-numita "comunitate OZN civilă” sunt conectaţi la astfel de credințe și agende. Admit că puterea de a crede va fi întinsă la maxim, dar iată ce am descoperit referitor la aceste operațiuni.

Din perspectivă militar-industrială, dezvăluirea este una care încadrează problema OZN / Extratereştri într-o viziune amenințătoare. Dacă s-ar putea demonstra existenţa unei amenințări din spațiu (așa cum i-a plăcut președintelui Reagan să spună), întreaga lume ar putea fi unită în jurul nevoii de a lupta împotriva unei astfel de amenințări. Este ceea ce ar asigura trilioanele de dolari, plus cheltuielile militar-industriale, până în secolul următor și nu numai. Dacă credeți că războiul rece a fost costisitor, așteptați până când veţi vedea prețul pentru această "protecție” împotriva "amenințărilor” din spațiu. Miliardele cheltuite pentru războiul rece vor părea o nimica toată.

În mod similar, grupurile religioase retrograde și fanatice au interese mari legate de îndeplinirea promisiunii Armageddonului. Păstrată cu evlavie în sistemele de credință ale celor care derulează proiecte OZN sub acoperire, paradigma escatologică este susținută de prezentarea unui conflict cosmic în ceruri. Voilà! Avem necesitatea de a învârti problema OZN / Extratereştri în direcția descrierii lor ca fiind nişte străini invadatori răi (tradus în termeni religioși, nişte demoni). Într-adevăr, acest lucru a fost deja realizat prin amabilitatea "comunității OZN civile” și a presei tabloide (aşa cum este practic toată mass-media în acest moment...).

În plus, există şi un subtext care nu poate fi privit decât ca rasism uşor voalat. Puteţi observa că o parte a "noului mit” despre OZN-uri implică "Extratereştrii buni”, care sunt invariabil descrişi ca fiind "Pleiadieni”, "chipeși”, apariţii cu trăsături ariene, albi, blonzi şi cu ochi albaștri. "Extratereştrii răi, neplăcuţi” sunt, bineînțeles, mai întunecaţi, mai scunzi, arată caraghios și miros ciudat. Vă rog. O astfel de capcană nu ar face decât să schimbe vechiul rasism uman cu o varietate extraterestră. O prostie și o propagandă care pe Hitler l-ar face să fie mândru.

Într-o discuţie îndelungată cu un multimiliardar, acesta a menţionat la un moment dat că a sprijinit foarte mult activitățile OZN care propulsează în percepția publicului subiectul așa-numitelor "răpiri extraterestre”, deoarece dorea ca omenirea să se unească în jurul luptei împotriva "amenințării extraterestre”. Ulterior, aceeaşi figură foarte influentă m-a informat că, potrivit credinţei sale, de la Adam și Eva extratereştrii demonici sunt cauza fiecărui eşec din istoria omenirii. Sună familiar?

Interesele militare, cele puternic implicate în proiectele secrete care simulează evenimente extraterestre, cum ar fi răpirile realizate de militarii umani, au un scop comun, acela de a demoniza fenomenul legat de OZN / Extratereştri. În acest fel, se pun bazele fricii și ale terorii necesare unei opoziții organizate faţă de toate aspectele extraterestre. Totodată, se oferă o justificare pe termen lung pentru o armată globală în expansiune, chiar dacă ar apărea pacea mondială. În acest scenariu, "pacea mondială” sau altfel spus pacea pe Pământ ar putea fi asigurată prin unirea în cele din urmă a întregii lumi împotriva unei "amenințări din spațiu”, cea la care s-a referit şi preşedintele Reagan. (Apropo, personal cred că Reagan însuşi a fost victima unor specialiști în dezinformare, care l-au înconjurat și l-au manipulat, rezultatul dezinformării şi manipulării fiind chiar declarațiile pe care el le-a făcut în legătură cu acest subiect.)

În urma scenariului "dezvăluirii”, rostogolit în prezent prin balonul de încercare numit "comunitatea” OZN, vom obține pacea pe Pământ - în schimbul unui conflict interplanetar. Un pas înainte, zece pași înapoi. Minunat.

"Dezvăluirea adevărului” cu privire la OZN-uri și Extratereştri, falsă și inventată, serveşte, așadar, agendelor deținute de puternicele interese ascunse atât în sectorul militar-industrial, cât și în ciudata grămadă de fanatici religioși care tânjesc după Armageddon. Bineînţeles, cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Pentru ca cititorul să nu creadă că este improbabil să existe un amalgam atât de ciudat de militariști și de interese religioase asemănătoare unui cult, amintiți-vă de punctele de vedere ciudate ale celui de-al Treilea Reich. Sau, mai recent, opiniile lui James Watt, secretar în cabinetul american al Departamentului de Interne din perioada Reagan. El a fost cel care, în anii '80, neștiind că un microfon era încă pornit și comentariile sale erau înregistrate, a declarat că nu trebuie să ne facem griji cu privire la toate problemele legate de mediu, deoarece Armageddonul va veni în curând și lumea va fi oricum distrusă... Această viziune bizară, a unui om care a modelat și a aplicat politica Departamentului de Interne al guvernului SUA, a apărut ulterior şi în presă. Poate doar ca o notă comică de subsol, la vremea respectivă. Dar ce spune aceasta despre gradul în care astfel de credințe pot modela politica secretă cu privire la OZN-uri și în special planurile privind dezvăluirea? Am descoperit că astfel de puncte de vedere, oricât de bizare li se pot părea celor mai mulți, sunt puternic reprezentate în dezvoltarea secretă a politicii legate de subiectul OZN.

Şi cel mai deconcertant lucru dintre toate. Amestecul ciudat de zăngănit militar de arme cosmice și de credințe religioase bizare reprezintă forța dominantă care modelează atât "comunitatea civilă OZN”, cât și eventuala "rostogolire” planificată a desecretizării. Cumpărătorul să se ferească.

Pentru cei raționali și pentru intelectuali astfel de puncte de vedere pot părea ridicole. De ce, s-ar putea întreba ei, ar vrea cineva un război cosmic în spațiu, un Armageddon și distrugerea Pământului? Pentru a înțelege acest lucru trebuie să intrați în capul oamenilor care au astfel de credințe. Oameni precum James Watt. În cazul său, de ce să vă faceți griji în legătură cu nişte despăduriri, cu poluarea aerului și cu zonele moarte ale oceanelor, dacă întreaga lume va fi oricum distrusă în câțiva ani?

Gândirea lor merge şi mai departe de atât. În interiorul unei astfel de gândiri fanatice există ideea potrivit căreia, ca urmare a Armageddonului, vom putea vedea întoarcerea lui Hristos și, odată cu aceasta, mântuirea oamenilor buni. Oamenii sunt, desigur, liberi să creadă ceea ce vor. Dar, am descoperit că prin astfel de credințe se urmăreşte influențarea deliberată a politicii ascunse legate de OZN-uri. Unii dintre acești oameni își doresc Armageddonul și îl vor cât mai curând posibil.

Militariştii și cei care instigă la război, nerăbdători să "dea un şut în fund unui extraterestru”, ca în replica din filmul Ziua Independenței, doresc de fapt doar un pretext care să le justifice existența și care să facă lumea să cheltuiască, în cele din urmă, sume uriașe de bani, datorită unei amenințări din spațiu care, pentru a fi percepută, trebuie mai întâi inventată.

În unele cazuri - la vârful ierarhiei entității sub acoperire care păstrează secretul OZN - cele două opinii se întâlnesc. Este locul în care militarismul și escatologia se contopesc. Este locul unde Războiul stelelor se alătură Armageddonului.

Urmărind istoria, atât a comunității civile OZN, cât și a grupului secret care se ocupă de OZN-uri şi de elaborarea politicilor în acest domeniu, am constatat o infiltrare tot mai mare a comunității civile de către cei din urmă. O infiltrare atât de mare încât în acest moment există proiecte care aparent sunt inițiative civile nevinovate, dar care în realitate sunt "decupaje” din proiectele ultra-secrete, fiind controlate și finanțate în totalitate de acestea.

Mai mult decât atât, cercetarea atentă a unor astfel de proiecte ne-a condus la constatarea îngrijorătoare a faptului că agenții din proiectele negre ultrasecrete lucrează îndeaproape cu cercetători şi cu jurnaliști "civili". CIA și agenții de informații militare lucrează cu capi ai unor grupuri de experți civili, alături de oameni de afaceri foarte bogați, care susţin paradigma escatologică și care sunt sfătuiți de specialişti din domeniul tehnologiei și de oameni de știință "civili”, la rândul lor susținători ai unor sisteme bizare de credințe religioase, implicând Extratereştrii şi sfârșitul lumii.

Noii "aleși” au fost astfel adunaţi în acelaşi loc. Ei planifică dezvăluirea subiectului legat de OZN-uri / Extratereştri. Ei aparţin curvelor care se compromit în orice fel pentru câştiguri monetare (money whores) și brokerilor de putere. Aceştia din urmă organizează licitația pentru entitatea secretă care derulează, în primul rând, proiectele OZN. Totul pare a fi o inițiativă civilă. Atât de inocentă. Atât de bine intenționată. Atât de "științifică”. Și apropo, cerul cade datorită extratereştrilor și noi avem nevoie de banii și de sufletele voastre pentru a ne apăra împotriva lor.

Nu vă lăsați înșelați. Fiţi vigilenţi atunci când observaţi că unii ar dori să arunce scenariile lor întunecate asupra lumii. Mai trebuie să ştiţi că există alternative. Dacă asupra lumii se dezlănţuie o "dezvăluire”, una care este xenofobă, militaristă și terifiantă, să știți că ea provine de la experţi ai secretizării, indiferent de cât de respectabilă poate părea persoana în cauză sau grupul respectiv.

Amintiți-vă că o parte a planului de desecretizare implică utilizarea unor dispozitive care arată ca OZN-urile. Sunt dispozitive realizate de oameni şi pot fi folosite într-un atac asupra Pământului sau asupra bunurilor militare de pe Pământ. O utilizare bine orchestrată a tehnologiilor umane avansate poate imita un atac extraterestru - totul în scopul dezvăluirii adevărului în cheia dorită, orientată spre aspectul militar. Într-un astfel de scenariu, cea mai mare parte a omenirii va fi înșelată, va crede că a sosit amenințarea din spațiu şi că trebuie să o combatem cu orice preț. În realitate, acest lucru nu reprezintă altceva decât securitate socială pe termen lung pentru complexul militar-industrial. Trebuie să existe persoane care să poată demasca această fraudă.

Dar de ce trebuie să așteptăm ca aceste scenarii întunecate să fie dezlănţuite asupra unei lumi care nici măcar nu este conștientă de prezența pericolului?

Iată o altă idee. De ce nu ne unim "noi poporul” pentru a lansa o dezvăluire care să semene cu cea pe care am descris-o mai înainte. Una cinstită. Una care aduce pacea, nu războiul şi care ne conduce către o lume frumoasă și durabilă, fără poluare și plină de abundență, de toate tipurile. Una prin care putem ajunge în necunoscut, în loc să tragem cu arme cu fascicul de particule în întunericul spațiului.

În plus, îi salutăm pe cei care ne pot prezenta cunoștințe de primă mână despre mașinațiile menționate în această lucrare. Îi rugăm, dacă doresc să demaşte această nebunie, să ne contacteze. Singurul lucru pe care întunericul secretizării nu îl poate suporta este lumina reflectorului care strălucește asupra sa. Cu cât ținem lumina mai mult, cu atât mai bine.

Răul intră atunci când oamenii buni nu fac nimic. Este o lecție predată de-a lungul a mii de ani de istorie a omenirii. Ne aflăm la începutul unor timpuri noi și o lume nouă ne așteaptă. Trebuie doar să o îmbrățișăm și să o ajutăm, să contribuim la crearea ei. Dacă rămânen pasivi, alții vor avea drumul lor - cel puțin pe termen scurt.

Steven M. Greer M.D.

― ― ―

Sursa: SIRIUS DISCLOSURE