RĂSPUNSUL FIINŢELOR EXTRATERESTRE LA MESAJUL TRIMIS ÎN SPAŢIU

RĂSPUNSUL FIINŢELOR EXTRATERESTRE LA MESAJUL TRIMIS ÎN SPAŢIU,

În apropierea celui mai mare radiotelescop din Marea Britanie, Observatorul Chilbolton din Hampshire, au apărut la un moment dat două formaţiuni misterioase care au şocat întreaga lume, devenind unele dintre cele mai senzaţionale cercuri în lanuri din istorie. Prima formaţiune realizată prin culcarea spicelor, unele fiind chiar împletite între ele, a fost descoperită în dimineaţa zilei de 14 august 2001. Privite de la nivelul solului, formele spicelor împletite nu alcătuiau nicio imagine de ansamblu, însă din aer se puteau observa dimensiunile uriaşe ale unei feţe umane de 160x180 metri pătraţi. Imaginea părea a fi realizată printr-o tehnică similară celei prin care se imprimă o imagine pe hârtie.

A doua formaţiune a apărut câteva zile mai târziu. Ea avea forma unui dreptunghi foarte mare, 200x85 metri pătraţi, în care erau înregistrate mai multe date. Practic, în doar câteva zile s-au descoperit două imagini gigantice pe suprafeţe uriaşe: 28800 metri pătraţi şi 17000 metri pătraţi, ceea ce exclude posibilitatea unei farse făcute de oameni, mai ales că în nopţile precedente plouase.

În scurt timp se va face o corelaţie uimitoare

În 1974, astronomul Carl Sagan a compus un mesaj în cod binar, pe care NASA l-a trimis în spaţiu de la telescopul Arecibo din Puerto Rico. Mesajul prezenta informaţii cheie despre fiinţele umane şi despre planeta noastră. În mesajul codificat se precizau: sistemul nostru de calcul, substanţele chimice dominante din elementele care creeaza viaţa pe Pământ, informaţii despre codul nostru ADN, înălţimea şi greutatea fiinţei umane, precum şi precizarea că locuim pe a treia planetă din sistemul nostru solar. La finalul mesajului, Sagan a realizat o schiţă a radiotelescopului Arecibo, pentru a arăta care este sursa mesajului său.

Iată că la 27 de ani de la acel eveniment, un desen codat în aceeaşi manieră apare într-un lan de grâu, de data aceasta la Chilbolton din Hampshire. La o investigaţie mai atentă, cercetătorii au observat că răspunsul codat primit conţinea unele elemente diferite.

Răspunsul codat descrie acelaşi sistem de calcul, dar elementul dominant în formele lor de viaţă este siliciul, nu carbonul. Desenul mai arată o figură umanoidă, dar cu un cap mai mare în raport cu corpul său. În mesaj se arată că ei au o secvenţă în plus în ADN, sunt de aproximativ 1,2 metri înălţime, locuiesc pe a treia, a patra şi a cincea planetă din sistemul lor solar şi au o populaţie de circa 21,3 miliarde de locuitori.

RĂSPUNSUL UNOR FIINŢE EXTRATERESTRE LA MESAJUL TRIMIS ÎN SPAŢIU DE INSTITUTUL SETI ÎN 1974,

În ceea ce priveşte sistemul de transmitere, în locul unui radiotelescop, în partea de jos a mesajului apare o imagine mult mai complexă. Ceea ce este foarte interesant, cu numai un an înainte - în august 2000, în acelaşi loc fusese descoperită o formaţiune de cercuri exact ca imaginea care era acum codată în locul radiotelescopului.

RĂSPUNSUL UNOR FIINŢE EXTRATERESTRE LA MESAJUL TRIMIS ÎN SPAŢIU DE INSTITUTUL SETI ÎN 1974,

Dar lucrurile nu s-au terminat aici

Un an mai târziu (în 2002), în aceeaşi zi s-a descoperit o nouă imagine, de data aceasta în Crabwood, lângă oraşul Winchester. A apărut din nou o faţă, dar de data aceasta se poate observa clar chipul unui extraterestru. Imaginea conţine şi un disc asemănător unui CD, pe care este inscripţionat ceea ce pare a fi un nou cod. Imaginea este realizată prin secvenţe de linii orizontale, de grosimi diferite, similare cu cele ale unei imagini TV.

Mesajul de pe disc a fost până la urmă descifrat de un informatician, Paul Vigay. Mesajul era codat ASCII pe 8 biţi (codul cu care sunt reprezentate literele şi cifrele în computer), era în limba engleză şi suna astfel: "Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. There is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING". Ceea ce se traduce prin: "Feriţi-vă de purtătorii de cadouri FALSE şi de PROMISIUNILE DEŞARTE. DURERE multă, dar încă este timp. Există BINE acolo. Ne OPunem ÎNŞELĂTORIEI. Mesaj ÎNCHEIAT."

RĂSPUNSUL UNOR FIINŢE EXTRATERESTRE LA MESAJUL TRIMIS ÎN SPAŢIU DE INSTITUTUL SETI ÎN 1974,

Surse: Epoch Times Romania şi PurtonPantone