FILM DOCUMENTAR DESPRE FIZICĂ ŞI ÎN ACELAŞI TIMP DESPRE TINE

DESPRE FIZICĂ ŞI ÎN ACELAŞI TIMP DESPRE TINE,

"ÎNTREGUL NEGRU" este un film documentar despre fizică şi în acelaşi timp despre tine, despre lumea ta, despre fiecare dintre noi. Dacă nu v-a plăcut fizica la şcoală, nu sunteţi singurii. Nici lui Nassim Haramein nu i-a plăcut. De aceea a ales să o regândească de la zero! Şi a făcut-o în mod genial. Cu stilul sau lejer, Nassim ne prezintă în acest film documentar strălucit o parte din teoriile sale privind structura geometrică fundamentală a vidului, continuând expunerea cu o detaliere a conceptelor cuprinse în lucrarea "Protonul Schwarzschild", pentru care a primit un prestigios premiu acordat de Universitatea din Liège.

"Nassim Haramein ne oferă o evadare strălucită din cadrul limitativ al ştiinţei moderne şi o conexiune cu înţelepciunea antică, zdruncină vechile mituri şi rescrie istoria ce a modelat soarta civilizaţiei. Modelul elegant al lui Nassim ne conduce, dintr-o lume a haosului, către un univers al ordinii, al tiparelor şi al continuei renaşteri. Forţează gândirea... dar merită orice efort." (Dr. Bruce H. Lipton, biolog)

"Într-o călătorie vizuală printre tiparele şi tradiţiile antice, Nassim demonstrează cum totul - de la foarte mare la foarte mic, de la naşterea galaxiilor la formarea celulelor şi atomilor - izvorăşte din simple tipare ale naturii. Ceva important lipseşte din teoria clasică a universului şi numai o nouă gândire poate revela legăturile lipsă ale unei fizici unificate. Fie că eşti artist sau inginer, acest film este despre tine şi lumea ta, despre orice relaţie pe care o vei experimenta vreodată în viaţă." (Gregg Braden, geolog şi informatician)

Sursa: mariussumedrea