Cheia calatoriei spatiale, un obiectiv major, esential, pentru viitorul fiintelor umane

Cheia calatoriei spatiale, un obiectiv major, esential, pentru viitorul fiintelor umane

Cheia calatoriei spatiale, un obiectiv major, esential, pentru viitorul fiintelor umane,

Continuarea articolului: Universul ... un Punct? Punctul ... un Univers?

Cititi cu atentie mai departe pentru a descoperi cheia calatoriei spatiale, calatoria spatiala reprezentand un obiectiv major, esential, pentru viitorul fiintelor umane de pe planeta noastra.

NH - Doar privind la ceva foarte, foarte mic, pot extrapola intreaga masa a unui proton si forta gravitationala care face ca totul sa functioneze. Pentru ca acum avem scala hologramei, pot sa va spun cate universuri, ca universul nostru, exista intr-un univers mai mare, cate universuri de tipul universului mai mare exista intr-un univers si mai mare si tot asa, la infinit. Iar tu esti centrul unuia dintre aceste universuri. In acest fel, tu contii intreaga informatie din toate aceste universuri, in miliardele de atomi din care esti alcatuit.


Exista o relatie intre ceea ce tu ii comunici universului holografic si ceea ce universul iti comunica tie si aceasta este ceea ce face realitatea ta. In aceasta relatie nu esti inclus numai tu, ca unic creator al realitatii tale. Pentru ca, daca fiecare si-ar crea propria realitate, intr-un mod independent, nu ne-am intalni niciodata. In schimb, noi toti hranim cu informatie o realitate comuna, o structura comuna holografica, prin care este coordonata intreaga informatie, pentru a produce acest uimitor miracol pe care il traim.

In prezent exista tehnologii, eu le-am vazut, care pot produce un feedback in univers, la fel ca mine si ca tine, pentru ca noi producem feedback, un feedback intre entropie si negentropie. Aceste tehnologii vor schimba lumea voastra si vor schimba intelegerea relatiei voastre cu lumea. Ele vor fi disponibile foarte curand. Toate acestea au fost prezise de cunoasterea antica foarte veche. Fara a trece prin aceasta etapa, nu exista practic nici-o alta modalitate prin care o societate sa poata evolua.

Acesta este un moment fundamental al tranzitiei, care poate fi unul dificil, ca orice nastere. Fiecare trebuie sa treaca prin canalul de nastere. Ne aflam acum in canalul de nastere. Oricare dintre voi poate face diferenta, la modul fundamental. Pentru ca voi trimiteti informatie campului holografic. De aceea, avem nevoie de ajutorul vostru. Asadar, va multumesc pentru ajutor.

Stiu ca apar momente cand te poti simti descurajat. M-am simtit, la randul meu, descurajat de foarte multe ori. Dar va asigur ca lucrurile se misca acum foarte repede. Exista o miscare care ne impinge catre nivelul urmator. Totusi, exista si o cursa contra cronometru, pentru ca mediul inconjurator sufera. De aceea este necesar sa facem repede tranzitia si o vom face, cu ajutorul vostru.

Mi s-a spus ca aceasta este o prezentare in care vor urma intrebari si raspunsuri. Aceasta parte este intotdeauna distractiva... Deci, aveti comentarii, intrebari?

Intrebare: Nassim, te-am auzit spunand ca vom evolua rapid si ma intrebam in sinea mea, cum ne putem imagina aceasta? Este vorba despre schimbari imateriale, ca la maestrii spirituali sau va fi ceva pe care sa-l putem vedea, lucruri tangibile, ca niste masini. Va fi ceva asemanator unor generatoare de energie pe care le vom putea porni si opri, cu care vom putea lucra asa cum lucram acum cu diferitele aparate din lumea noastra fizica?

Raspuns: Absolut. Absolut.

Intrebare: Deci nu este doar o tranzitie in urma careia se va schimba stilul nostru de viata sau vor aparea modificari ale corpurilor noastre?

Raspuns: Da. Intrebarea ta este foarte buna, pentru ca o astfel de tranzitie incepe intotdeauna prin a fi o tranzitie filozofica sau spirituala.

Intrebare: Exista un motiv pentru care am pus aceasta intrebare. Exista niste implicatii. Sa spunem ca ne vei da toata aceasta tehnica si puterea, etc, si omenirea nu le va folosi cu intelepciune. Va urma un cosmar. Va fi mai multa distrugere decat s-a vazut vreodata pana acum, Deci... ?

Raspuns: Nu chiar. Iti voi spune de ce. Atunci cand o astfel de unealta se afla in fiecare casa, cand nu mai este nevoie sa fi conectat la o centrala nucleara sau atunci cand iti conduci masina, fara sa poluezi, iar tarile nu mai au nici-un motiv sa lupte pentru energie, inseamna ca lumea in care traim s-a maturizat. Multi dintre cei care in prezent produc razboaie si conceptul potrivit caruia nu exista suficient pentru toti vor pleca.

Intrebare: Aceasta conduce la cea de-a doua intrebare. Energia nu este singurul lucru limitat. Resurse limitate sunt si anumite metale, anumite aliaje sau apa potabila in unele zone ale planetei. Cam totul in natura este limitat. Atunci cum ne va putea ajuta noua tehnologie?

Raspuns: Da, este o afirmatie buna. Cu toate acestea, atunci cand dispui de o sursa infinita de energie, ai tot felul de resurse la care inainte nu aveai acces. De exemplu, poti pompa apa in desert si poti planta paduri.

Daca ai suficienta putere, poti controla gravitatia. Astfel, dintr-odata, nu mai esti blocat la nivelul suprafetei planetei si exista foarte multe resurse in univers. Noi trebuie sa iesim din cuib si sa invatam sa zburam. O intrebare foarte buna.

Intrebare: Iti este cunoscuta activitatea lui Mehran Keshe, fizicianul iranian care conduce Fundatia Keshe din Belgia si care a incercat sa adune mai multi ambasadori, din mai multe tari, la o intrunire majora care, din pacate, nu a fost un succes?

Raspuns: Da. Asa este.

Intrebare: Poti comenta putin aceasta, pentru ca ceea ce spui este foarte apropiat de ceea ce spune si el... Intre Complexul Militar Industrial, Fundatia Keshe si aceste inventii exista anumite legaturi care pot creea probleme mari, in cazul in care ne conectam la un anumit gen de influente...

Raspuns: Da, exista multe paralele. Mi-ar place sa comentez aceasta. Multi oameni din intreaga lume, foarte multi, lucreaza pentru a descoperii lucruri noi, mii de oameni, si vor aparea din ce in ce mai multi, pretutindeni. Cred ca felul in care a actionat domnul Keshe nu a fost in mod necesar cel mai eficient mod de a face publice noile informatii. Oricum, ii urez sa aiba noroc si sa ajunga acolo unde isi doreste.

Incredibil este faptul ca toti cercetatorii ajung in final la aceleasi concluzii. Si, ceea ce este foarte important, pentru obtinerea acestor rezultate nu se foloseste niciun fel de material nuclear.

Intrebare: Referitor la glanda pineala si expansiunea constiintei, daca acestea se combina cu teoriile tale si daca poti sa explici aceasta.

Raspuns: Da, exista categoric o relatie intre diferitele organe din corp si munca pe care o descriu. Exista multe relatii intre organele si partile corpului si aceste teorii. Lucrez cu un genetician, doctor William Brown, care este genial. Impreuna am inceput sa descriem structura feedback-ului glandei pineale si al creierului si, totodata, cel mai important feedback, cel dintre inima si creier. O retea informationala holografica din care extragem in mod constant informatie si catre care trimitem inapoi informatie.

Cea mai importanta componenta a comunicarii este molecula de apa. Creierul este alcatuit din apa in proportie de 90%. Cu toate acestea, oamenii de stiinta se concentreaza doar asupra celorlalte 10 procente. Chiar daca ar fi inlaturate parti mari de materie cenusie din creier, acesta ar continua sa functioneze perfect normal. Dar daca ai indeparta apa, s-ar termina.

Acelasi lucru il putem spune despre structura ADN-ului. Acesta este impachetat, de jur imprejur, in molecule de apa. Daca apa ar fi indepartata, ADN-ul s-ar destrama. Cu toate acestea, noi ne concentram cel mai mult asupra ADN-ului, nu asupra apei.

Este foarte important sa bem apa potrivita. Pentru ca celulele absorb apa, cate o molecula odata, printr-un tub foarte subtire din membrana celulei. Daca acea molecula de apa nu are geometria potrivita, celula nu o va lasa sa intre. Din acest motiv, chiar daca se bea foarte multa apa, celula poate continua sa ramana deshidratata. Din nefericire, structura apei de pe planeta noastra a fost distrusa, in cea mai mare parte, prin poluare, radiatii si structuri mecanice nepotrivite, cum sunt tevile si conductele.

Fiti atenti la apa pe care o beti. Altfel glanda pineala vi se va calcifia, iar comunicarea cu campul holografic se va reduce. Plasticul, la randul sau, are multe componente chimice care pot crea probleme. Sunt de preferat recipientele din sticla. Dar si in cazul acestora trebuie sa tinem seama de un lucru. Inainte de a o turna intr-un pahar de sticla, apa a stat deja mult timp in ambalajul din plastic.

Totusi, in prezent apar noi tehnologii pentru restructurarea apei. In acest domeniu se petrec multe lucruri impresionante care ne vor ajuta. Chiar si tehnologiile pentru produs energie, despre care am vorbit mai devreme, creeaza nivele inalte de structurare a apei din apropierea lor. Tehnologiile standard, in schimb, distrug apa. Imagineaza-ti cum este sa obtii mai multa sanatate in timp ce iti conduci masina... Aceasta se va intampla in curand.

Intrebare: Am o intrebare referitoare la noile tehnologii care urmeaza sa apara si la energia libera care va fi disponibila pentru public. Daca privim in trecut, in urma cu 60-70 de ani, observam ca au existat descoperiri si incercari de a pune energia libera la dispozitia publicului si ca toate incercarile au esuat. Fortele care s-au opus sunt inca la putere, sunt active si astazi. De ce crezi ca urmatoarea incercare va avea succes?

Raspuns: Pentru ca nu ne mai aflam in contextul de acum 70 de ani. Astazi avem internet si tot felul de structuri care nu existau atunci. De asemenea, in prezent are loc un proces puternic de trezire a constiintei la nivelul intregii planete. Cati oameni, in urma cu 70 de ani, se gandeau la energia libera? Foarte putini. Acestia erau foarte izolati. Acum sunt raspanditi in intreaga lume, peste tot. Mii de oameni, milioane de oameni.

Mai exista si o puternica presiune din partea mediului inconjurator, care ne cere sa actionam diferit. Oamenii se trezesc. Ei stiu ca trebuie sa facem schimbarea. Ei pun, la randul lor, o mare presiune asupra corporatiilor, pentru ca lucrurile sa se intample. Nu uitati niciodata ca in spatele corporatiilor sunt fiinte umane, care au copii. Exista multi oameni in agentii, in corporatii, succesori ai garzilor mai vechi, care se trezesc si sunt gata sa faca schimbarea. Dar vor sa o faca in asa fel incat sa nu se ajunga la o destabilizare completa, ci printr-o tranzitie lina, iar acesta este un lucru cu adevarat important. Altfel, un numar mare de oameni ar muri.

Intrebare: Inseamna ca este o nastere lina?

Raspuns: Da, o nastere extatica. O parte din munca pe care o fac...

Intrebare: Am citit una din cartile tale si am fost foarte impresionat. Am absorbit toate informatiile pe care le-am primit din acea carte. Am o intrebare. 98% din intregul univers material este alcatuit din plasma, dintr-o forma speciala de plasma. Fizica plasmei este legata direct de informatie si de fizica informatiei. In cartea ta aceste lucruri sunt demonstrate si, totusi, in teoriile pe care le prezinti, nu faci referiri la fizica plasmei si la legatura acesteia cu informatia. Exista vreun motiv anume sau este vorba doar de un punct al teoriei amanat pentru mai tarziu?

Ceea ce lipseste este fizica plasmei, relatia ei cu informatia si invers.

Raspuns: Da. Nu este din carte. Este dintr-o lucrare tehnica pe care o poti gasi pe website-ul nostru. Da. In limba engleza.

Fizica plasmei este complexa. In aceasta lucrare, noi aratam ca reteaua informationala a plasmei presupune un vacuum structurat si o interactiune intre vacuum si plasma. Comportamentul colectiv al plasmei produce un feedback in bucla dintre vacuum si plasma. Acest comportament colectiv genereaza o dinamica specifica. Aceste dinamici sunt rezultatul calculelor din lucrare.

Intr-o alta lucrare de pe website, ne referim la dinamica matematica a acestei structuri. Totodata, aratam tehnologia care rezulta de aici. Este o tehnologie patentata. Am primit patentul anul trecut. Ea are in mijloc o minge de plasma cristalina, iar bobinei i se aplica anumite impulsuri pentru generarea rotirilor in plasma, pentru a reproduce comportamentul colectiv al plasmei, pe care il vedem in sori, in galaxii, gauri negre, samd.

In mijloc se genereaza un vortex in structura spatio-temporala. Daca reusesti, vei crea un mic soare in interiorul cristalului. Prin intermediul impulsurilor poti avea controlul asupra structurii spatio-temporale. Consider ca aceasta este cheia conducerii unui aparat de zbor gravitational. Testele initiale, pe care le-am facut in urma cu aproape 12 ani sustin aceste afirmatii. Acesta este viitorul calatoriilor spatiale. Pentru ca, nu uitati, in fiecare atom este prezenta intreaga informatie din intregul univers, prin pixelii structurii vacuum-ului. Daca vei controla pixelii, intr-un comportament colectiv, poti merge oriunde doresti in univers.

Intrebare: Inca o intrebare despre deplasarea luminii spre rosu, ca urmare a expansiunii universului si constanta Hubble. Se afirma despre constanta Hubble ca se bazeaza pe deplasarea spre rosu a luminii, odata cu marirea distantei in univers, pe masura ce universul se extinde. O alta explicatie, in teoriile noastre si in fizica moderna, ar putea fi scaderea vitezei luminii.

Raspuns: Cred ca este vorba despre ambele. Exista dovezi ca vacuum-ul se comporta ca un cristal. De exemplu, lumina care vine de la anumite galaxii, din anumite directii, ajunge la noi mai repede sau mai incet, in comparatie cu lumina care vine din alte directii. Acesta este comportamentul bifractional al unui cristal.

Totodata, cred ca universul nostru se extine, expansioneaza. Pentru ca invata. Pentru ca universul nostru invata, are nevoie de suprafete-pixeli noi pentru informatie. Cand oamenii fac copii, ii dau universului suprafete pentru pixeli. Noi seturi de informatie. Nu exista nici-o indoiala.

Intrebare: Referitor la feedback-ul unui quasar, care isi schimba comportamentul, se autocontruieste, sub forma buclei, oferind informatie inapoi si renascand continuu.

Raspuns: Da. Cele doua nu se exclud una pe cealalta. In acelasi sistem poti avea o parte care expansioneaza si o parte care se contracta, intr-un feedback continuu, care face ca sistemul sa creasca in dimensiune. Asadar, dinamica si expansiunea pot trai impreuna. De exemplu, dinamica fluxului de plasma dintr-o stea nu impiedica steaua sa acumuleze materie continuu si sa devina din ce in ce mai mare.

Intrebare: Am o intrebare despre campul holografic. Daca noi alimentam acest camp cu intelepciune, prin constiinta noastra, asa cum ai spus mai inainte, crezi ca acest camp poate sustine, el insusi, oamenii care nu au ajuns inca la acest nivel, in asa fel incat ei sa invete mai repede, mai usor?

Raspuns: Nu am inteles intrebarea.

Intrebare: Daca noi ne ridicam nivelul frecventei noastre de vibratie si alimentam campul holografic cu lucruri pozitive, poate aceasta afecta in bine pe toti acei oameni care...

Raspuns: O, da. Aceasta produce efecte asupra tuturor. In felul acesta devine mai usor pentru toti sa asimileze o noua intelegere. Este tocmai motivul pentru care va vorbesc. Am nevoie de ajutorul vostru. Putem alimenta vacuum-ul impreuna si astfel putem schimba lumea. De fapt, noi facem acest lucru.

Inca o intrebare, banuiesc. Sau poate doua...

Intrebare: Tehnica pentru producerea energiei pe care o propui se bazeaza pe aceleasi principii si actiuni violente asupra materiei, asupra naturii? Prin folosirea principiilor tale in extragerea energiei, aceasta presupune sa iei energie de la altcineva?

Raspuns: Buna intrebare. Nu, pentru ca energia este in mod constant reciclata. Ea trece de la electromagnetic, la gravitatie, la electromagnetic, la gravitatie, in mod continuu. Toate sistemele fac aceasta. In sistemul pe care il cream, acesta extrage energie din vacuum si trimite energia inapoi, alimentand vacuum-ul cu energie electromagnetica, termica, si chiar energie gravitationala. Ceea ce facem este doar sa punem sistemul creat de noi in fluxul de energie, care este deja acolo. Atunci cand folosim energia, ea se intoarce inapoi in flux. Numai ca acest lucru se face fara a distruge mediul inconjurator. Pentru ca mergem la sursa, la sursa materiei. In felul acesta suntem in armonie cu natura, deoarece reproducem aceeasi dinamica si anume dinamica pe care o regasim in natura.

Intr-un univers holografic exista o infinitate de nivele scalare. Nu poti reduce cantitatea de energie, luand din ea. Poti doar sa o reciclezi. Chiar si conceptul de viata si moarte este inteles gresit. Orice atom creat vreodata este si acum aici. Atunci cand spui ca mori, fiecare atom dintre cei care te alcatuiesc ramane aici. Tot ceea ce poti sa spui este ca se produce o schimbare de stare. Feedback.

Intrebare: Complexul militar industrial foloseste aceste tehnici?

Raspuns: Da, dar ei se joaca cu ele.

Intrebare: De cat timp?

Raspuns: De vreo 75-80 de ani.

Intrebare: Putem deveni capabili sa controlam spatiul si timpul, nu este asa? Poate cineva sa se miste inainte si inapoi pe linia timpului?

Raspuns: Da. Ce este timpul? Aceasta ar fi prima intrebare. Fara memorie nu exista timp. Asadar, Memorie=Timp. Daca in Univers exista timp, inseamna ca exista memorie. Spatiul-timp ar trebui numit SPATIU-MEMORIE. Acesta este motivul pentru care doctorii nu pot gasi centrul memoriei. Este ca si cum ai deschide cutia unui radio pentru a gasi crainicul. Nu este in cutie.

Spatiul-memorie este o amprenta pe calea unui obiect, cum ar fi Pamantul, care urmeaza traseul Soarelui. Fiecare secunda este diferita de cealalta, pentru ca in fiecare secunda ne aflam in alt spatiu-memorie diferit. In timp ce trecem de-a lungul acestei traiectorii, noi lasam o amprenta in structura spatiului si timpului. Aceasta este memoria noastra. Atunci cand realizam astfel de tehnologii, devenim capabili sa ne cream linii de memorie noi, suficient de puternice pentru a putea accesa orice alta memorie din Univers. In vremurile stravechi, acestea au fost numite inregistrari akashice. Prin urmare, pornind de aici, poti accesa orice memorie/timp, iar cand faci acest lucru, te deplasezi in spatiu. Aceasta este cheia calatoriei in spatiu. Va multumesc.

Sursa: Youtube