ESTE UNIVERSUL O MAŞINĂRIE LIPSITĂ DE VIAŢĂ?

ESTE UNIVERSUL O MAŞINĂRIE LIPSITĂ DE VIAŢĂ?,

Civilizaţia noastră a parcurs un drum lung. Am făcut progrese tehnologice uimitoare. Totuşi, ca rezultat, am creat provocări semnificative care ne ameninţă existenţa. Una dintre cauzele care stau la rădăcina acestor provocări este viziunea pe care o avem asupra lumii, viziunea unei lumi separate, decuplate. Cealaltă cauză este perspectiva care susţine că spaţiul este gol, că universul este o maşinărie lipsită de viaţă, în care resursele sunt limitate, iar fenomenele s-ar derula la întâmplare, îndreptându-se către dezordine. O perspectivă modelată de paradigma stiinţifică pe care am moştenit-o de la înaintaşii noştri.

Este timpul să rezolvăm aceste probleme împreună. Dupa 30 de ani de cercetări, Nassim Haramein, fondator al Resonance Science Foundation (organizaţie non-profit pentru educaţie şi cercetare), a publicat o teorie unificată a câmpului, care a fost recent confirmată ştiinţific de rezultatele laboratoarelor internaţionale. Universul este viu. Totul este conectat. Spaţiul este plin de energie care aşteaptă să fie captată şi utilizată pentru transformarea civilizaţiei noastre.

Producerea de energie, controlul gravitaţiei, prosperitate, sănătate vibrantă, atât pentru fiecare individ, cât şi pentru mediul înconjurător ca întreg, toate aceste progrese ies la iveală în procesul de unificare a fizicii şi vor scoate din uz orice dispută teritorială, conflictele şi războaiele pentru resurse.

Resonance Science Foundation urmăreşte stabilirea unei conştientizări globale orientate către o perspectivă unificatoare. Implicaţiile acestor cercetări pot schimba lumea. Aplicaţiile sunt revoluţionare. Ne aşteaptă o călătorie uimitoare. Sunteţi gata?