Articole stiintifice. Cercetare stiintifica. Postulatele lui Einstein si fizica cuantica

Articole stiintifice. Cercetare stiintifica. Postulatele lui Einstein si fizica cuantica,

Resonance Academy este o comunitate de studiu online, care are ca scop explorarea principiilor fizicii unificate. Conceptul de fizica unificata face parte dintr-o paradigma stiintifica in curs de dezvoltare, cu profunde implicatii in schimbarea lumii. Cred ca v-ati bucura sa va alaturati in programul de studiu (Delegate Program) din cadrul Resonance Academy si sa faceti parte din comunitatea internationala de ganditori.

Puteți afla mai multe aici.

Delegate Program. Explorarea Universului Conectat este un curs online care schimba fundamental modul in care vedem lumea si ne da posibilitatea de a face diferenta pe aceasta planeta. Atunci cand intelegem dovezile stiintifice care arata ca totul este conectat, perceptia noastra asupra Universului se schimba complet.

Explorarea Universului Conectat ofera o intelegere fundamentala a domeniului fizicii unificate. Acest curs exploreaza: conceptele de baza ale perspectivei holografice si ale modelului de camp unificat; punctele de vedere actuale si in curs de dezvoltare din fizica; radacinile istorice ale fizicii moderne; progresele care conduc la transformarea radicala a viziunii asupra fizicii unificate, atat in constiinta, cat si in ceea ce priveste inovatia tehnologica.

Resonance Academy iti poate transforma complet intelegerea cu privire la ceea ce este posibil, atat pentru tine, cat si pentru intreaga omenire. Va rog sa va alaturati in aceasta aventura a descoperirilor!

Articole stiintifice. Cercetare stiintifica. Postulatele lui Einstein si fizica cuantica,

Civilizatia noastra a parcurs un drum lung. Am facut uimitoare progrese tehnologice. Totusi, ca rezultat, am creat provocari semnificative care ne ameninta existenta. Cauza care sta la radacina acestor provocari este viziunea pe care o avem asupra lumii ca fiind o lume separata, decuplata; perspectiva care sustine ca spatiul este gol, ca Universul este o masinarie lipsita de viata, in care resursele sunt limitate si in care fenomenele s-ar derula la intamplare, indreptandu-se catre dezordine. O perspectiva modelata de paradigma stiintifica pe care am mostenit-o inconstient de la inaintasii nostri.

Este timpul sa rezolvam aceste probleme impreuna. Dupa 30 de ani de cercetari, Nassim Haramein, fondator al Resonance Project Foundation, a publicat o teorie unificata a campului, care a fost recent confirmata stiintific de rezultatele laboratoarelor internationale. Universul este viu. Totul este conectat. Spatiul este plin de energie care asteapta sa fie captata si utilizata pentru transformarea civilizatiei noastre.

Producerea de energie, controlul gravitatiei, prosperitate, sanatate vibranta, atat pentru fiecare individ, cat si pentru mediul inconjurator, ca intreg, toate aceste progrese ies la iveala din procesul de unificare a fizicii si vor scoate din uz orice disputa teritoriala, conflictele si razboaiele pentru resurse.

In cadrul Resonance Academy se urmareste stabilirea unei constientizari globale orientata catre o perspectiva unificatoare. Implicatiile acestor cercetari pot schimba lumea. Aplicatiile sunt revolutionare. Va asteapta o calatorie uimitoare. Sunteti gata?