Articole stiintifice, cercetare stiintifica, postulatele lui Einstein si fizica cuantica

Articole stiintifice, cercetare stiintifica, postulatele lui Einstein si fizica cuantica

Articole stiintifice, cercetare stiintifica, postulatele lui Einstein si fizica cuantica,

Civilizatia noastra a parcurs un drum lung. Am facut uimitoare progrese tehnologice. Totusi, ca rezultat, am creat provocari semnificative care ne ameninta existenta. Cauza care sta la radacina acestor provocari este viziunea pe care o avem asupra lumii, ca fiind o lume separata, decuplata si perspectiva care sustine ca spatiul este gol, ca Universul este o masinarie lipsita de viata, in care resursele sunt limitate si in care fenomenele s-ar derula la intamplare, indreptandu-se catre dezordine. O perspectiva modelata de paradigma stiintifica pe care am mostenit-o inconstient de la inaintasii nostri.Este timpul sa rezolvam aceste probleme impreuna. Dupa 30 de ani de cercetari, Nassim Haramein, fondator al Resonance Project Foundation, a publicat o teorie unificata a campului, care a fost recent confirmata stiintific de rezultatele laboratoarelor internationale. Universul este viu. Totul este conectat. Spatiul este plin de energie care asteapta sa fie captata si utilizata pentru transformarea civilizatiei noastre.


Producerea de energie, controlul gravitatiei, prosperitate, sanatate vibranta, atat pentru fiecare individ, cat si pentru mediul inconjurator, ca intreg, toate aceste progrese ies la iveala din procesul de unificare a fizicii si vor scoate din uz orice disputa teritoriala, conflictele si razboaiele pentru resurse.


Resonance Science Foundation urmareste stabilirea unei constientizari globale orientata catre o perspectiva unificatoare. Implicatiile acestor cercetari pot schimba lumea. Aplicatiile sunt revolutionare. Ne asteapta o calatorie uimitoare. Sunteti gata?