Gradientul densitatilor in eter

Ceea ce Nicolae Tesla numeste "eter" este acelasi camp fundamental de energie din univers, denumit si: vidul, spatiul, vacuum, campul punctului zero, spuma cuantica, campul sursa, dumnezeu, plenitudine... Orice nume ar avea, noi suntem facuti din si ne scaldam intr-un camp infinit de energie pe care, atunci cand se afla intr-un echilibru perfect, il numim "spatiu gol". Totusi, gradientul densitatilor in eter este extrem de variat.

Gradientul densitatilor in eter,
Atunci cand in structura acestui vacuum (eter, spatiu, etc.) exista grade diferite de densitate, putem observa o dinamica fundamentala a rotatiei pe diferite trepte scalare, sub forma de torus, de la atomi, la stele, galaxii si universuri. De exemplu, aerul incepe sa se invarteasca atunci cand in atmosfera are loc o schimbare usoara de temperatura si densitate, care coduce la uragane masive.

Intre nivelul cosmologic si nivelul cuantic, in densitatea vacuum-ului spatio-temporal, exista undeva intre 107 si 122 grade de magnitudine diferenta. Acest gradient incredibil de mare este foarte derutant pentru fizicieni, astfel incat intreaga problema a rezolvarii acestor date observationale a devenit cunoscuta sub numele de "catastrofa vidului" sau "cea mai rea predictie teoretica din istoria fizicii".

Ecuatiile lui Nassim Haramein rezolva aceasta problema, precum si aspectele privind constanta cosmologica sau aparitia fortei tari (gravitatia cuantica) si unifica, de asemenea, campul de energie, de la nivelul cosmologic, la cel cuantic, folosind o solutie geometrica pentru gravitatie.

"Daca Nikola Tesla nu ar fi fost cenzurat, am fi putut calatori printre stele pana acum." (Nassim Haramein)