Gradientul densitatilor in eter este extrem de variat

Gradientul densitatilor in eter este extrem de variat

Gradientul densitatilor in eter este extrem de variat,

Ceea ce Nicolae Tesla numeste "eter" este acelasi camp fundamental de energie din univers care mai este denumit si: vidul, spatiul, vacuum, campul punctului zero, spuma cuantica, campul sursa, Dumnezeu sau plenitudine... Orice nume ar avea, noi suntem facuti din si ne scaldam intr-un camp infinit de energie pe care, atunci cand se afla intr-un echilibru perfect, il numim "spatiu gol".

Totusi, gradientul densitatilor in eter este extrem de variat. Atunci cand in structura acestui vacuum (eter, spatiu, etc.) exista grade diferite de densitate, putem observa o dinamica fundamentala a rotatiei pe diferite trepte scalare, sub forma de torus, de la atomi, la stele, galaxii si universuri. De exemplu, aerul incepe sa se invarteasca atunci cand in atmosfera are loc o schimbare usoara de temperatura si densitate, fenomen care poate conduce la uragane masive.

Intre nivelul cosmologic si nivelul cuantic, in densitatea vacuum-ului spatio-temporal, exista o diferenta care se situeaza undeva intre 107 si 122 de grade de magnitudine. Acest gradient incredibil de mare este foarte derutant pentru fizicieni, astfel incat intreaga problema a rezolvarii acestor date observationale a devenit cunoscuta sub numele de "catastrofa vidului" sau "cea mai rea predictie teoretica din istoria fizicii".

Ecuatiile lui Nassim Haramein rezolva aceasta problema, precum si aspectele privind constanta cosmologica sau aparitia fortei tari (gravitatia cuantica) si unifica, de asemenea, campul de energie, de la nivelul cosmologic, la cel cuantic, folosind o solutie geometrica pentru gravitatie. "Daca Nikola Tesla nu ar fi fost cenzurat, am fi putut calatori printre stele pana acum." (Nassim Haramein)