Floarea vietii si calculul campului gravitational

Care este rolul florii vietii in calculul campului gravitational?


Structura spatio-temporala apare adesea reprezentata sub forma florii vietii, ca o structura scalara infinita. Cu alte cuvinte, spatiul insusi este format din pachete foarte, foarte, foarte mici de energie, care vibreaza pe cele mai mici frecvente din cadrul spectrului electromagnetic. Ne-am putea gandi la aceste mici pachete de energie ca la niste "pixeli" care alcatuiesc universul. Deoarece forma lor nu este patrata, ci sferica, ele au fost numite "voxeli".

Floarea vietii si calculul campului gravitational,

Cea mai mica distanta ce poate fi masurata, descoperita de Max Planck, este tocmai lungimea acestei unde fundamentale universale, numita lungimea Plank, adica 10 la puterea minus 33 cm sau 0,0000000000000000000000000000000001616cm.

Lungimea Plank este atat de mica incat vizualizarea ei este aproape imposibila. Cu toate acestea, daca va imaginati un mic punct care nu este mai mare de 0,1mm (sau cel mai mic lucru pe care ochiul uman il poate vedea) si umflati acel punct, ca un balon, pana la dimensiunea universului observabil, dimensiunea Plank nu va fi mai mare decat un punct de 0,1mm in cadrul acelui univers. Sau, cu alte cuvinte, punctul initial de 0,1mm se situeaza la aproximativ 1/2 pe scara cuprinsa intre universul observabil si dimensiunea Plank.

Nassim Haramein numeste aceste mici pachete de energie Planck Spherical Units (PSU), adica Unitati Plank Sferice, pentru simplul motiv ca sunt sferice, asa cum sunt aproape toate structurile, de pe toate nivelele scalare, pe care universul le creeaza. Aceste forme de unda sferice se suprapun si se impacheteaza perfect impreuna pentru a forma insasi structura 3D a florii vietii, a spatiului.

Folosind acesti voxeli universali, Nassim calculeaza numarul de voxeli care pot intra in volumul unui proton, in comparatie cu numarul de voxeli prezenti pe suprafata exterioara a protonului (sau a oricarei gauri negre). Acest raport, o relatie geometrica, este campul gravitational!

Gravitatia este in esenta un raport intre informatia de la interior si informatia de la suprafata gaurilor negre intr-o manifestare spatio-temporala holofractografica.

Nassim Haramein a descoperit un mod discret, pixelat sau voxelat, cuantificat, pentru a descrie gravitatia, in asa fel incat, tot ce trebuie sa faceti este sa calculati aceste mici Unitati Plank Sferice sau Planck Spherical Units (PSU), fara a mai fi nevoie sa folositi ecuatii foarte complexe necesare in mod normal pentru a rezolva ecuatiile de camp ale lui Albert Einstein.

O solutie geometrica pentru gravitatie. Ironia consta in faptul ca aceasta solutie a fost tot timpul chiar sub nasul nostru datorita culturilor antice, care au codificat aceasta relatie geometrica in monumentele si in scrierile lor, sub forma simbolului florii vietii.

Mai multe detalii puteti gasi in lucrareaQuantum Gravity and the Holographic Mass.”.