Raspunsul unor fiinte extraterestre la mesajul transmis de SETI in 1974

Raspunsul unor fiinte extraterestre la mesajul transmis de SETI in 1974

Cum au raspuns fiintele extraterestre la mesajul SETI transmis catre spatiu in 1974?

In august 2001, doua "desene" noi au fost raportate in lanurile cultivate de langa radioscopul Chilbolton, in Hampshire, Marea Britanie. Ambele aveau un aspect deosebit si constau intr-un numar mare de "pixeli" care, atunci cand erau privite de la inaltime, dezvaluiau forme usor de recunoscut.

Primul reprezinta o fata umana, iar cel de-al doilea este raspunsul la mesajul Arecibo - un mesaj radio pe care SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) l-a transmis catre spatiu in 1974, prin radiotelescopul Arecibo.

Un an mai tarziu, in 2002, un alt desen impresionant a fost descoperit la vest de Winchester, la doar 14 km sud-vest de Chilbolton). O "fata de extraterestru" si o grila circulara care continea un mesaj codat.

Dupa descifrarea codului s-a putut citi:

"Feriti-va de purtatorii de cadouri false si de promisiuni desarte. Durere multa, dar este inca timp. Credeti ca binele inca exista. Ne opunem inselaciunii. Mesaj incheiat."

Crop cercles autentice? Prezinta ele anomalii semnificative la sol si in cultura? Par a fi totusi foarte sofisticate. Urmariti cu atentie filmele care urmeaza.Sursa: OVNI / UFO Phenomena [Eng/Esp]

Cele mai bune doveziSursa: CosmicWakening