INTREGUL NEGRU. Un film documentar despre fizica si ... despre tine

INTREGUL NEGRU este un film documentar despre fizica si, in acelasi timp, despre tine, despre lumea ta, despre fiecare dinte noi. Daca nu v-a placut fizica la scoala, nu sunteti singurii. Nici lui Nassim Haramein nu i-a placut fizica. De aceea a ales sa o regandeasca de la zero! Si a făcut-o in mod genial. Cu stilul sau lejer, Nassim ne prezinta in acest documentar stralucit o parte din teoriile sale privind structura geometrica fundamentala a vidului, continuand expunerea cu o detaliere a conceptelor cuprinse in lucrarea "The Schwarzschild Proton", pentru care a primit un premiu prestigios acordat de Universitatea din Liège.

"Nassim Haramein ne ofera o evadare stralucita din cadrul limitativ al stiintei moderne si o conexiune cu intelepciunea antica, zdruncina vechile mituri si rescrie istoria ce a modelat soarta civilizatiei. Modelul elegant al lui Nassim ne conduce, dintr-o lume a haosului, catre un Univers al ordinii, tiparelor si continuei renasteri. Forteaza gandirea... dar merita orice efort." (Dr. Bruce H. Lipton, biolog).

"Intr-o calatorie vizuala printre tiparele si traditiile antice, Nassim demonstreaza cum totul - de la foarte mare la foarte mic, de la nasterea galaxiilor, la formarea celulelor si atomilor - izvoraste din simple tipare ale naturii. Ceva important lipseste din teoria clasica a Universului si numai o noua gandire poate revela legaturile lipsa ale unei fizici unificate. Fie ca esti un artist sau un inginer, acest film este despre tine si lumea ta, despre orice relatie pe care o vei experimenta vreodata in viata." (Gregg Braden, geolog şi informatician).