Cele mai vechi piramide din lume

Inainte de a vedea cele mai vechi piramide din lume, va invit sa urmariti un reportaj despre preocutarile astronomilor Vaticanului cu privire la existenta altor planete si a altor fiinte in univers si inca doua inregistrari ale unor obiecte zburatoare neidentificate filmate in zona Tepoztlan, din Mexic si in Sankt Petersburg, Rusia.

Exo-VaticanaCercetatorii Chris Putnam si Thomas Horn au publicat in 2013 o carte cu titlul Exo-Vaticana. In cartea lor ei arata ca Vaticanul cauta viata in univers si este preocupat de existența fiintelor extraterestre. In acest scop sunt folosite cele mai puternice telescoape, cum ar fi asa-numitul Lucifer. Potrivit lui Putman, astronomii Papei cauta alte planete si alte ființe in univers, incercand sa defineasca relatia bisericii cu aceste fiinte, pe care le considera ca fiind, eventual, creatorii nostri.

Reportaj din TepoztlanEchipe de televiziune isi propun sa realizeze transmisii maraton  in direct din diferite zone in care s-au semnalat frecvent aparitii de OZN-uri. O astfel de zona este si regiunea muntoasa Tepoztlan din Mexic. Au reusit astfel sa filmeze in infrarosu un obiect luminos interesant. Lumina sa nu se putea vedea cu ochiul liber, desi era acolo. Luminile se vedeau totusi prin aparatul cu raze in infrarosu.

Au fost vazute mai multe lumini in locuri diferite. Ele au aparut in zonele cu pereti verticali, mai greu accesibile pentru oameni. Au avut noroc cu aparatele pe care le aveau la ei, altfel nu ar fi putut sa faca inregistrarile. Au reusit chiar sa interactioneze cu acele obiecte luminoase. Uimitor.

Au inregistrat obiectele luminoase chiar si in apropierea locului in care se aflau. Filmarile s-au facut tot cu camere in infrarosu. Au avut astfel confirmarea ca aparitiile de OZN-uri sunt frecvente in acele locuri. Aceste sunt dovezile.

Aparitii pasniceIn Sankt Petersburg, prezenta navelor-mama se repeta pentru al patrulea an consecutiv. Incepand din 2011, imaginea unor obiecte luminoase a fost in mod clar capturata de diferiti martori, impreuna cu OZN-uri mai mici, care au fost filmate intrand in nava-mama. In urma filmarilor de zi si de noapte au rezultat clipuri video spectaculoase, in care se poate vedea un fenomen neobisnuit.

Cele mai vechi piramide din lumeIn 1999, cercetatorul ucrainean Vitaly Ghok a descoperit o structura piramidala, care ar putea fi cea mai veche din Crimeea. Ulterior s-a descoperit ca aceasta face parte dintr-un sir de sapte piramide situate intre Sarych si Sevastopol. In prezent se considera ca ar exista peste 30 de piramide in intreaga peninsula si ca aceste sunt cele mai vechi din lume.

Sursa: tercermilenio